Can't see any TS3 Badges, why?

Brainiac

Member
Joined
Nov 30, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
35
Hi,
i use my myteamspeak.com account.
i set my TS3 Badges on Teamspeak and i can see all my three TS3 Badges.
But others can't see my Badges.
And i can't see too any Badges from the others.

I reset my Badges and set new.
I deinstall TS3 complet with delete all TS3 folders and reinstall complete new.

But nothing helps, same problem.
The Problem is beginng with the new TS3 update.

Is that a global problem or a local problem for me?
What can i do, if this is a local problem.

Sry, for my english, but im german. :p

greets
 
U

User_38581

Hmm using 3.9.1 (Latest) version?
Because strange I was running 3.7.0 for more than 160 days on Teamspeak and nobody could see my badges, and I've just updated to 3.9.1 version, 1h ago, and now anyone can see my badges
 

Alligatoras

Administrator
Joined
Mar 31, 2016
Messages
2,136
Reaction score
2,372
Points
341
Age
26
Location
Greece
Website
ciphers.pw
In order to make badges to work properly you need two things!
1) Your client has to been at version 3.3.0 or newer.
2) You server has to be at version 3.8.0 or newer.
 

Brainiac

Member
Joined
Nov 30, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
35
When are you connecting to the server do you have enabled "send myteamspeak id"?
Where i can find this option?

In order to make badges to work properly you need two things!
1) Your client has to been at version 3.3.0 or newer.
2) You server has to be at version 3.8.0 or newer.
Ah ok, my Client is the newest, but the Server is an older version, thats why the badges don't work?!
Thanks for this information.
 

Top